maanantai 20. huhtikuuta 2009

Teeri on teeri eikä se metsoksi muutu

Nyt on sitten eläintenttikin hyväksytysti takana. Tentissä tosin oli pientä hämmenystä kun tentaattori väitti metsoa teeriksi. Mutta tulosten julkaisussa hän kertoi katsoneensa kuvaa uudestaan, ja olihan se teeri.. Ja mehän tiedettiin se koko ajan.

Tänään taas eksyin selailemaan kavereiden lukemia blogeja, kun kaipaan vähäsen lisää luettavaa. Blogit täytyy käydä katsomassa vähintään pari kertaa päivässä, jos vaikka olisi päivityksiä.. Hmmm.. Kuitenkin löysin mukavan arvonnan, käykää toki kurkkaamassa 27.4. mennessä. Nyt muuten on oikea aika ilmoittautua, mikäli kirjoittaa blogia, josta en tiedä.. Tässä yksi päivä nimittäin minulle selvisi, että "lukijoideni" lisäksi tällä on käynyt muutama muukin lukemassa.. JEI! Melkoisen huimaa tällaiselle aloittelijalle:) Myös muista lukemisen arvoisista blogeista saa vihjaista..

Tänään on vasta maanantai, ja jo nyt (ei kyllä varmaan sinänsä ole ihmeellistä) odotan viikonloppua. Luvassa on grillausta hyvässä seurassa ja nesteiden hakureissu meren toiselta puolelta. Toivottavasti ei ole tuulista, se ei sovi mulle..

1 kommentti: