sunnuntai 5. huhtikuuta 2009

Virvon varvon..

Tänään SE tapahtui!!! Oltiin ensimmäistä kertaa ajelulla pyörällä! Ihan vaan muutama pieni lenkki, mutta kyllä mittariin vaan kertyi reilut 100 kilometriä. Ja olihan se mukavaa! Varusteet toimivat hyvin, ei tullut edes kylmä. Tosin multa puuttuu vielä ajohousut, mutta ne hankitaan heti kun rahatilanne sen sallii:) Tänään myös isovanhemmat saivat tietää hankinnastamme. Pyörähän on ollut meillä jo loka-marraskuusta.. Mentiin kylään, ja mummin tullessa ovelle kuului:" Mitä teillä on päällä? Te ootte tullut jollain kaksipyöräisellä!". Aluksi suunnittelimme, ettei pidetä hankinnasta sen suurempaa ääntä, mutta jos joku jotain kysyy niin voidaan myöntää. Vanhemmille kerroimme kuitenkin heti. Tai no Tommin vanhemmille se varmaan olisi selvinnyt ennemmin tai myöhemmin kun on tuo hankinta ollut talven heidän autotallissa.. Oli vain niin huvittavaa, kun isovanhemmat kyselivät miten pärjäämme kun molemmat opiskelee, eikä tulot ole enää samanlaiset.. Sanopa siihen sitten, että ostettiin muuten moottoripyörä!!

Ensi viikolla on luvassa "pitkään" odotettu vaateralli! Siitä tulee varmasti hauskaa. Vaikka mitään sopivaa ei löytyisikään, se ei yksinkertaiseti voi olla tylsää kun naiset kokoontuvat vaatteiden ja kuuman kupposen ääreen! Niin se vain on! Tänään sain tehtyä sen viimeisen et:n tehtävän. Kurssin vetäjä on tuntunut todella rennolta tyypiltä, ja hän toivoi todellista tai epätodellista selitystä, miksi tehtävän palauttaa myöhässä (oli siis kuitenkin ihan luvallista palauttaa ne myöhässä, en ole pahis:). Laitoin sitten viestin, että kasvitentti vei niin paljon aikaani, etten ehtinyt viimeistä tehtävää palauttaa ajoissa. Mahtaa kaveri nauraa napaansa, kun tuollaisena uskontotieteen ihmisenä kuulee, että jollain tosiaan on kasvitentti:) Muutenkin tuntuu, että joskus ei välttämättä usko, että opiskelen yliopistossa. Kuten perjantaina kun teimme suuren testin mafyke-demolla.. Tähän liittyi ilmapallo, kahden ihmisen hiukset ja niiden yhdistäminen.. Päättele loput itse!

Nyt ajattelin nauttia lisää teetä, ja ehkäpä jotain katsella hieman telkkua! Hyvää yötä kaikille!

Ps. Meillä ei muuten koskaan ole käynyt tässä kämpässä noitia virpomassa. Mutta kun oltiin liikkeellä koko päivä, tuli sentään nähtyä muutama iloinen ja innokas noita!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti