perjantai 17. huhtikuuta 2009

Voi hauskuutta:)

Nyt on vastaan tullut niin huvittavia juttuja, että ajattelin jakaa ne teidän kanssa. Aamulla lukiessani Turun Sanomia, osui silmääni tänään avatun Skanssin mainos (no okei, eihän sitä voinut olla huomaamatta;). Mainoksella tietenkin houkuteltiin ihmisiä upouuteen kauppakeskukseen monin keinoin. Mutta hauskin yritys mielestäni oli, kun mainoksessa luvattiin jakaa 1000 ensimmäiselle..... KÄRRYPOLETTI! Ja ihan ilmaiseksi. Wuhuu, voi tätä riemua! Kyllä nyt ihmiset tungeksii ostoksille! Mielestäni niitä nyt saa aina ilmaiseksi ilman mitään erityistä juhlaa. Mutta alkoipahan aamu makeilla nauruilla:D

Eilen taisin lööpeistä lukea, että Mikkosten perhe lopetetaan katsojalukujen romahdettua. Siis kenelle tämä tuli yllätyksenä? Ei ainakaan allekirjoittaneelle. Ei tainnut kyseinen "formaatti" iskeä Suomen kansaan.

Mutta kuitenkin kaikista riemastuttavinta oli mahdollisesti päivän biologian demo. Vuorossa siis oli ahvenen preparointi. Ja meidän pöytäseurueella tuntui olevan hulvattoman hauskaa! Outilla ja Hensulla on myös tästä ihanasta demosta kuvamateriaalia. Kuuluisat kirurgit tekivät erittäin vaativia toimenpiteitä.. Onkohan kyseinen seurue katsonut liikaa Greyn anatomiaa.. Hmmm.. Jotta katu-uskottavuus säilyy, kuviksen jälkeen jäimme rakentelemaan avaruusaluksia.

Tänään myös jostain kumman syystä hieman lauskeltiin yhtä laulua, ja jostain syystä se on jäänyt päähän.. Tintin ja Hensu this is for you:)

Nyt kun olen yksin kotona, häiritsen ehkä hieman naapureita hoilottamalla hieman Abbaa ja Queeniä.

1 kommentti:

  1. Mikkoset ei lopu telkkarista, ne jää vaan keväällä tauolle! Toinen iltapäivälehdistä oli väärässä, toinen oikeassa.

    Ja joo, ainakin sanasto oli Greysta tullut hyvin opetellluksi!

    VastaaPoista