perjantai 24. huhtikuuta 2009

Summer in the City

Kesä tuli tänään. Tai ainakin minä aloitin pukeutumalla kesäisesti:D Parin päivän aikana olen jonkin verran pusertanut kouluhommia, eikä enää ole paljoa jäljellä. Maanataina on luvassa MAFYKE-tentti, ja viikonloppu on buukattu täyteen kaikkea muuta kuin lukemista.. Mutta yritän siinä sivussa vähäsen opiskellakin.

Jei! Maanantaina mennään tekemään kirppissoppari ja tiistaina viedään tavarat myyntiin. Ja sitten vaan odotellaan rikastumista:) Haluaisin uusia oman vaatekaapin sisältöä, mutta ei tuo finanssipuoli pidä ideasta (eikä Tommikaan ellei jotain lähde pois;). Vaatteet ovat (ainakin jokin aika sitten) sallittuja hankintoja, mutta kengät ja laukut ovat ei-niin-toivottuja-hankintoja.. I wonder why... Hmm..

Taas on muuten hupaisia kuvia tällä kertaa Titti Nilkkisen blogissa:) Voi tätä yliopisto-opiskelun hauskuutta.

Huomenna on luvassa piiiiitkä työpäivä, sillä töiden jälkeen on sen verran kiire, etten ehdi ruokataukoa pitämään.. Illalla päästään GRILLAAMAAN!! Nam! Mikä sen mukavampaa kuin loistava seura, hyvä ruoka ja aurinkoinen ilma! Kaksi ensimmäistä ovat varmoja, ja tuolle ilmalle ei anneta muuta vaihtoehtoa;)

Ja sunnuntaina lähdetäänkin kohti Viroa. Matkaseurani myös tenttikirjat, wuhuu! Nooh, kuten Tommi ihanasti sanoi; "Sä oot paras". Johonka totesin siis kyseessä olevan MAFYKE-tentti.. Jolloinka Tommi korjasi, ja sanoi minun olevan toiseksi paras. Pärjäisiköhän sitä pelkästään tällä asenteella?

2 kommenttia: