perjantai 3. huhtikuuta 2009

Perjantai!

Ah, vihdoin on tämä melko raskaalta tuntunut kouluviikko takana! Elämänkatsomustiedon tentti on ohi (ja toivottavasti suoritus on hyväksytty;) ja saan hetken rentoutua kotona ennen töihin lähtöä. Ei tässä hirmuisesti ehdi laakereillaan levätä, ja kyllä niitä kouluhommia viikonlopuksi riittää. Tiistaina on edessä ranskan tentti ja vielä roikkuu yksi et:n tehtävä.

Eilen olin juuri aloittamassa pitkän taistelun jälkeen lukemisen tämän päiväiseen tenttiin, kävi melkoisen hauskasti! Juuri tällöin oli moodlessa käyttökätkö, enkä siis päässyt käsiksi tenttimateriaaliin. No mutta, lähdin sitten Outille teelle. Näin iki-ihanat Papun ja Pontuksen ensimmäistä kertaa ihan livenä. Aikamoisia velikultia! Tarjolla oli aivan ihanaa Tulisuudelma-teetä ja otin kotoa mukaani pakastimesta muutaman pullan. Myöhemmin myös Hensu, Tiina ja Darwin liittyivät seuraan. Ja voi sitä riemua kun kolme koiraa juoksentelivat ympäri olohuonetta! Ja hauskinta tässä oli se, että Dartsuhan on dalmispentu (ei siis mikään ihan pieni, mutta erittäin leikkisä) ja Papu on hieman Darwinin päätä isompi ja Pontus hieman Papua isompi.. Eli kokoero oli melkoinen. Ja siellä Papu ja Darwin yhdessä riehuivat! Pontus tyytyi olemaan taustalla sohvalla. Melkoista vilsekettä! Ja olivat kuuleman mukaan kaikki pojat melkoisen väsyneitä kaiken tämän jälkeen.

No mutta. Nyt hieman lepoa ennen hullunmyllyyn astumista! Nauttikaa te muut ihanasta päivästä, mikäli velvollisuudet eivät paina!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti