tiistai 28. huhtikuuta 2009

Vähitellen helpottaa...

Olen lentänyt viime päivät pienoista matalalentoa, joten on jäänyt tämä kirjoittelu vähäsen vähäisemmälle. Nyt on seilattu etelään, ja roudattu melkoisen paljon nesteitä auton takakontissa;) Siinähän sitä sunnuntai vierähti. Maanantaina koitti karu totuus, ja edessä oli tentti, johon olin valmistautunut aivan liian vähän täyteen buukatun viikonlopun takia. Tentistä jäi kuitenkin melkoisen hyvä fiilis, joten nyt vain toivotaan parasta:)

Tänään vihdoin ja viimein koitti työnäyteprojektimme grande finale. Ja nyt kurssi on vihdoin suoritettu, ja odotellaan (AIVAN LIIAN VÄHÄISIÄ) opintopisteitä. Kurssiin kuluneen työmäärän ja ajan perusteella tästä olisi yhteensä pitänyt saada 10 opintopistettä. Vaikkakin tämä keväällä ollut osuus on ollut todella hyödyllistä, tuntuu melkoisen turhauttavalta tämä pistemäärä.. Mutta ei siitä sen enempää:)

Tänään vihdoin saimme Outin kanssa viedä tavaroita kirppikselle:) Nyt odotamme huikeita myyntejä, jotka tulisivat nyt todella tarpeeseen.. Kyllä sieltä joku jo jotain mukaansa nappasikin. Saattaa olla, että täytyy huomenna käydä katsomassa miltä näyttää;) Tommilta kun oli mukavasti verotettu amanuenssin palkasta 60%.. Joku on kadottanut sen verokortin:/ Nooh, asiaa selvitellään huomenna lisää, ja toivotaan, että virhe saadaan pian korjattua. On meinaan melkoisesti budjetoitu tähän palkkaan.

Katselen tässä Suomen huippumallia boksilta, ja aiemminkin kyseisen formaatin ohjelmia katsellessa olen ihmetellyt näiden tyttöjen kampaamokäyttäytymistä. Jännää, kun itketään tms. kun hiukset leikataan tai värjätään erivärisiksi kuin aiemmin. Tosin kun ajattelen itseäni nuorempana, olisin varmasti itsekin itkenyt jos joku olisi leikannut minulle "poikatukan". Mutta kun ne on tosi ammattilaisia!! Kuinka ihanaa olisikaan, että joku kertoisi millainen tyyli minulle sopii.. Ja siis jonkun muun piikkiin.. No mutta joo.

Vielä riittää pakerrettavaa koulun suhteen, mutta nyt alkaa pikkuhiljaa olemaan voittajafiilis. Todennäköisesti edessä on enää kaksi tenttiä(sormet ristissä) ja kuvaamataidon lokikirjat. Äkkiä ajateltuna kaikki muut on jo tehty.. Ehkä..

Tänään sain kuulla niin legendaarisia kipaleita, joten ajattelin vanhojen aikojen kunniaksi laittaa muutaman "hyvän" tänne..:)

Legenda jo aikoinaan


Tätäkin on hoilattu

Olen omistanut tämän tyypin levyn

4 kommenttia:

  1. Heipsuli, oonkin jo ollut huolissani kun susta ei oo kuulunut mitään. Hieno homma,että saitte roudattuun ison kasan ilojuomaa. Sitä tiettävästi tuppaa kulumaan.

    Mites huomenna....meette sinne Toppen kemuihin ja sieltä sitten iltaa jatkamaan lakitukseen jne? Ajattelin vaan, että saiskos sitä liittyä seuraan jossain välissä?

    niin muuten 12.5 ollaan menossa sinne tilalle kl.15.30 jälkeen, miltä sun kalenteri näyttää? Ja sitä ennen 8.5 menen kampaajalle noin kl. 14.15 eli jos haluat tulla juttelee sun kampauksesta niin teretulemasta ja voidaan sopia kyllä sitten joku toinenkin päivä. Menen kuitenkin itse harjotuskampaukseen ym. Tarttis sille meikkaajallekkin soittaa......nyt vaan kun Niko tulis kuntoon ja pääsis töihin tekee sen ajo-ohjeen valmiiksi. Sata hommaa on vielä edessä.....

    VastaaPoista
  2. Outi: Niinpä:D

    Anna: Heisulivei! Jeps, Tivolilta aloitellaan ja katsellaan mihin päivä vie. Soittele ihmeessä, porukkaan toki mahtuu! Ainakin toi 8.5. passaa, lomalla kun olen:) Ja pitäisi tosiaan olla myös tuo 12.5 kunnossa, mikäli eivät ole jotain sekoilleet mun töiden kanssa.. Onkos Niko kipeä tai jotain? Höh.

    VastaaPoista
  3. Mä laitan sulle privaattina viestii=)

    VastaaPoista