maanantai 6. huhtikuuta 2009

Kuinka äkäpussi kesytetään?

Tänään tuli pienoinen kiukkukohtaus. Välillä aina tulee sellaisia, että ruuan laitto ja siihen liittyvät oheistoiminnot (eli tiskaus) tuntuvat ylitsepääsemättömän vaikeilta. Tänään oli sellainen päivä.. Kävin koulun jälkeen ostamassa ruokaa, mutta kun oli aika tehdä sitä, alkoi kiukuttelu. Onneksi Tommi osaa valita oikeat sanat, eikä kiukunpuuskaa kestänyt kauaa:) Kunnon ylistys ja mieli on jo parempi. Siinä kun odottelin, että perunat kypsyvät, sain jopa tiskattuakin. Enää keittiö ei kyllä siltä näytä.

Huomenna on ranskan tentti ja tänään piti lukea siihen. Mutta ei siitä vain tullut mitään! Päädyin sitten hieman lukemaan sanastoja ja kertailemaan aikamuotoja. Saas nähdä kuinka käy.

Janina oli bongannut sohvaperunan juoksuohjelman, jonka avulla pitäisi minunkinlaisen laiskimuksen saada kuntoa kohotettua. Ohjelma kuulosti jotenkin niin kivuttomalta (täytyy olla huijausta!), että päätimme kaikki aloittaa toiveikkaana ohjelman noudattamisen. Ja täytyy sanoa, että tähän asti on ohjelmassa pysytty tiukasti! Yhteensä ohjelma kestää 11 viikkoa, joten eihän tässä enää paljoa ole jäljellä. Yksi päivä jo takana! Hieman skeptisesti suhtaudun omaan mielenkiinnon yllä pysymiseen, mutta katsotaan kuinka käy! Joka tapauksessa tulee ainakin jonkin aikaa harrastettua jonkin verran liikuntaa..

Käväisin vielä illalla uudelleen kaupassa. Lauantaisen keskustelun jälkeen ajattelin ostaa vähäsen maustamatonta jogurttia ja hedelmiä, ja näistä on tarkoitus nauttia yhdessä niiden käytyä tehosekoittimessa. Tänään tuli testattua karpalo, vadelma, mango ja mustaviinimarja.

Oli muuten aivan ihanaa kävellä kaupungille kun aurinko oli laskemassa, ei tuullut ja linnut lauloivat. Oli huomattavasti lämpimämpi kuin päivällä! Johtuneeko keväästä vai mistä, mutta olen jotenkin todella innostunut valokuvauksesta. Taitoja ei kyllä ole, mutta kaupungillakin napsin kuvia hienoista rakennuksista toivoen, että joku joskus onnistuu. Olisi mielenkiintoista käydä joku valokuvauskurssi. Mutta tällä hetkellä kokeilen tätä itseoppimista;)

Olisiko joku kiinnostunut elokuvalipusta? Täältä saisi yhden, menee umpeen 8.4.2009. Ei tuu meillä käytetyksi.. Anyone?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti