sunnuntai 12. huhtikuuta 2009

Aurinko aurinko lettuja paistaa

Voi kun on ihana ilma! voi kun joka päivä olisi tällainen. Eilinen hieno päivä meni "hukkaan", sillä se tuli viettyä töissä. Oli kyllä rauhallinen työpäivä, vaikka ennusmerkit eivät todellakaan luvanneet sellaista! Tiistai varmaan onkin ihan kamala päivä, onneksi en ole silloin töissä;) Tommi raukka joutui olemaan kotona ja lukemaan, ja ilma olisi ollut täydellinen pienelle ajelulle.

Mentiin piipahtamaan Naantalissa (autolla tosin, sillä mulla ei sattunut olemaan töissä mukana moottoripyörävaatteet). Istuttiin hetki Merisalissa ja siellä oli yllättäen terassi täynnä.

Löytyipä siltä yksi valokuvauksen ansainnut asia:)

Tänään heräsin 1,5h ennen kellonsoittoa ja nyt odottelen, että Tommikin herää. Se tosin tapahtuu kellon soidessa tai vähän sen jälkeen;) Syödään vähäsen aamupalaa ja lähdetään kohti Kodisjokea (eli nykyisin Raumaa, mutta me puhutaan Kodisjoesta). Sieltä löytyy isovanhempien mökki ja suurinpiirtein koko lähisuku, eli siis isovanhemmat, vanhemmat ja pikkuveli (ei enää niin pieni), eno ja enon vaimo (mikäli eivät ole jo lähteneet) sekä mahdollisesti vaarin veli. Ja mummin ruuat! Nam! Toivottavasti ilma pysyy samanlaisena.

Ensi viikkoon ihanaiset!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti